dilluns, 7 de març del 2011

La Penya perd contra el Real Madrid i s'allunya de la zona de playoff

El dissabte dia 5, l'equip de bàsquet de la nostra ciutat, el DKV Joventut, va perdre de 18 (78-60) a la pista del Real Madrid.
Els dos equips no es trobaven en la millor situació possible. La Penya portava 3 derrotes consecutives, a causa de les lesions de jugadors importants dins la plantilla, mentre que en la banqueta del conjunt blanc, debutava un nou entrenador després de que l'entrenador Ettore Messina deixés el club i es fés càrrec de l'equip el segon entrenador, 'Lele' Molin.

La Penya va poder aguantar el marcador a la primera part, gràcies a l'encert dels dos jugadors que van sumar més minuts en el partit: Pere Tomàs i Will McDonald (35 i 34 minuts respectivament). Els de Pepu Hernández van poder acabar els primers 10 minuts amb un avantatge de 3 punts que li feia seguir lluitant per la victòria que poc esperada era. Al descans, l'equip local marxava amb 2 punts per sobre de la Penya que els hi servia per encarar amb ganes la segona meitat.
El tercer quart va ser on el conjunt d'Emanuele Molin van voler augmentar una marxa més d'intensitat en el partit i escapar-se del marcador. L'encert exterior de Sergio Llull (3 de 4 en triples) i el bon joc interior de Ante Tomic i de D'or Fischer, feien que la Penya no pogués estar al nivell de l'equip madrileny.
La Penya començava l'últim quart amb 10 punts de desavantatge al marcador on a l'acabament del partit es van ampliar a 18. David Jelinek va anotar 10 dels seus 15 punts en aquest últim quart, però no van ser suficients per evitar la quarta derrota consecutiva del DKV Joventut.

En aquest partit cal destacar, a part del debut de l'entrenador italià del conjunt blanc, el debut del jugador del vinculat de la Penya, Marko Todorovic (18 anys).

El Joventut de Badalona rebrà a la pròxima jornada, l'equip revelació d'aquesta temporada, el Blancos Rueda Valladolid que es troba en una molt bona sisena posició empatat amb el Caja Laboral que es troba a la quarta.