dimecres, 27 d’abril del 2011

El barça guanya amb masses dificultats, i la penya segueix la seva ratxa de mals resultats

El Regal Futbol Club Barcelona, va patir i de valent, per poder guanyar el derbi català, contra un dèbil DKV Joventut que venia encadenant una ratxa de pallisses.

El partit el va començar dominan el Barça amb un parcial de 9-0, fins el minut 12 de partit els de Xavi Pascual van dominar el parcial guiats per Anderson i Navarro que anotaven molt fàcilment (8-22). Però, els blaugranes es van relaxar i els verd-i-negres ho van aprofitar per remuntar i van començar a anotar gràcies a l'encert de l'estadounidenc McDonald i el jove de la pedrera Nacho Llovet (18-25) . El F.C.Barcelona  se'n va anar a la mitja part amb una diferència de dotze punts a favor, 27-39, gràcies a que Boniface Ndong va sortir al rescat dels blaugranes.

Els locals van tornar a sorprendre als blaugranes amb un gran inici amb tres triples que el va col·locar a 1 sol punt del seu rival, 39-40. L'encert del jugador de la pedrera verd-i-negre i candidat a jugador revelació de l'ACB, David Jelinek, va provocar que la penya aguantés la difèrencia durant bastants minuts envers un Barça que no trobava el seu joc, i estava incòmode sobre el parquet. Però, un altre vegada i gràcies a la llarga banqueta dels blaugranes, Erazem Lorbek va guiar l'equip visitant  per allargar la diferència de 1 fins a 7 punts. Però, els hi va durar poc l'alegria als blaugranes que no van saber atacar la zona dels verd-i-negres, i no va fer la seva superioritat física en els homes interiors.

Juan Carles Navarro va anotar un triple decisiu a pocs minuts pel final, després de que McDonald fallés un tir clar per empatar el partit a 60. La penya va tenir un intent desesperat per empatar el partit amb un llençament de Quinton Hosley desde el mig del camp.

Al final, el partit va acabar 65-68 a favor del Barça que reafirma el seu liderat, però encara sense trobar el seu joc, que el caracteritzava i el va fer guanyar molts títols l'any passat. La nota negativa del partit és que la penya, amb aquesta derrota s'allunya de les places de play-off.



Francesc Planas
 4rt ESO A

8 comentaris:

  1. barçaaaaaaaa !!!!!!! millor equip del mòn

    ResponElimina
  2. vaya primos.. ajustat contra la peña que esta destrosadissima

    ResponElimina
  3. Quina manera més extraordinària de redactar, sembles tot un professional de primera categoria.
    VISCA LA PENYA!!!

    ResponElimina
  4. molt be planas, encara que la penya esta al pou i el barça l'acumpanya!
    encara que trobu que esta molt ben redactat, felicitats

    ResponElimina
  5. Bé Francesc bé! Has estat objectiu i això m'agrada!
    Vas patir eh? FORÇA PENYA!

    ResponElimina
  6. Molt bon article encara que siguis del barça de bàsquet ;)

    ResponElimina